COACHİNG

İlkokul Dil Eğitimi

Okul derslerine de yardımcı olmak amacıyla oluşturulmuş ders içerikleri ve programlarımız sayesinde çocuklarımızın okuldaki derslerinde başarılı olması amaçlanmakta aynı zamanda İngilizceyi seven ve özgüveni yüksek bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız.

Zengin içeriğe sahip öğrenci merkezli eğitim sistemi ile çocuklarımızı çeşitli metodlar ve programlar ile günlük konuşmasını ve kendilerini net bir şekilde ifade etmesini çabalıyoruz. Ezbere dayalı eğitim modelinden çıkarak konuşma, okuma ve yazma becerilerini geliştirip dili içselleştirmelerini sağlıyoruz.

Çocuklarımızın derse aktif katılımları önemlidir bu yüzden dersiçi etkinliklerimizde ikili ve grup çalışmalarına, etkileşimli oyunlara, canlandırmalara, sunumlara büyük ölçüde yer verilmektedir. Öğrencilerimiz yapabildiklerini gördükçe kendilerine olan güvenleri artacak ve daha çok İngilizce ile zaman geçirmek isteyeceklerdir.

İletişime Geçin

İngilizce konuşma, yazma ve okuduğunu anlama becerilerini geliştirmek için gereken güveni kazanman hiç bu kadar uygun ve pratik olmamıştı. Bu fırsatı kaçırma ve hemen iletişime geç!