COACHİNG

Anaokulunda Dil Eğitimi

Eğlenerek, dans ederek, oyunlar oynayarak, resim çizerek İngilizce öğrenimi okul öncesi döneminde olmazsa olmazdır. Çocuklar, İngilizce olan çeşitli hafıza geliştirme oyunları ve farklı kelime öğrenme metodları sayesinde kelime dağarcıklarını geliştirecekler ve İngilizce düşünerek dili içselleştireceklerdir.

Okul öncesi eğitiminde verilen İngilizce eğitim, çocuklarımızın hayatı boyunca, dili doğru bir şekilde kullanmasını sağlayacaktır ve yaratıcılıklarını arttıracaktır. Çocuklarımızın İngilizceye karşı ilgi duymasını, dili sıkılmadan ve zevk alarak öğrenmesini hedeflemekteyim. Derslerimiz bittikten sonra dersteki yüzündeki gülümsemenin tüm gün boyunca yüzünden eksik olmamasını amaçlamaktayım.

Çocuklarımızın konuşma becerilerini geliştirmek dil eğitimimin merkezinde yer alır. Derslerimizde doğal konuşma ortamları yaratarak çocuklarımızı İngilizce konuşmaya teşvik ediyorum bu yüzden derslerimizi İngilizce olarak anlatıyorum. Çocuklarımızın sosyalleşmesini sağlamayı, kendine güvenmesini ve rahat bir şekilde İngilizce konuşmasını amaçlıyorum.

İletişime Geçin

İngilizce konuşma, yazma ve okuduğunu anlama becerilerini geliştirmek için gereken güveni kazanman hiç bu kadar uygun ve pratik olmamıştı. Bu fırsatı kaçırma ve hemen iletişime geç!